Moje ime je Tomaž, nekateri mi pravijo Tomi. Spletno stran sem ustvaril z namenom, da na preprost in razumljiv način približam svet kriptovalut vsem, ki jih to zanima. Za digitalni denar sem se navdušil pred dobrimi tremi leti. Od takrat naprej tudi trgujem in smatram, da sem kar uspešen.

Seveda sem se moral mnogo naučiti, bilo je tudi nekaj grenkih spoznanj. Kriptovalute so lahko čudovita stvar vendar je potrebno z njimi ravnati izredno spoštljivo. Znajo te udariti nazaj, ko najmanj pričakuješ. Zase lahko mirno trdim, da se še danes učim in vedno izvem kaj novega. Predvsem je pri trgovanju pomemben razum, znanje, zdrava pamet, stroga samodisciplina in navsezadnje tudi kanček sreče. Pravzaprav mnogo sreče, če sem popolnoma iskren.

Prispevki na tej spletni strani so skrbno napisani in načrtno pripravljeni, da vsebino lahko razume prav vsak. Vsebina bo obširna, saj poleg opisov aktualnih dnevnih dogajanj v bližnji prihodnosti načrtujem tudi obširno gradivo o kriptovalutah ter vsem, kar je z njimi povezano.

Kljub temu, da je spletna stran namenjena digitalnim valutam, pa bo Blog bolj svobodne narave. V njem bom zapisal kar se mi bo tisti trenutek zdelo, da je pač potrebno zapisati.

Dobrodošli in prijetno branje.

Moj email: kriptomi@kriptoplanet.si